Konsultasjon

“Det er lett å gå seg vill i jungelen av alle råd og meninger angående kosthold og helse. Noen ganger trenger man noen som ser helheten, som kan vise deg veien videre! Takk for grundig kunnskap og handfaste råd tilpasset meg og min situasjon.” (kunde)

Jeg tilbyr online-konsultasjoner for deg som trenger et dytt videre på din helsereise.

Min erfaring er at informasjonsoverflod er en utfordring for mange. Det er en jungel av kosttilskudd, ernæringsretninger og behandlingsmetoder. Motstridende råd og anbefalinger skaper forvirring og mange opplever derfor å ikke komme i gang med fruktbare livsendringer.

Hvem søker typisk hjelp hos meg?
• De som er forvirra i forhold til kosthold og ønsker svar for å finne sin vei
• De som har helseutfordringer, men som ikke kommer videre hos fastlegen
• De som har fått beskjed om at “alle prøver er fine”, men som likevel føler seg dårlig
• De som vet de trenger å ta grep om helsa, men ikke vet hvor de skal begynne
• De som trenger tips til hvor de kan henvende seg for å få utredning og behandling
• De som er villig til å tenke helhetlig og gjøre en innsats for å ta grep om egen helse

Har du helseutfordringer du ikke kommer videre med?
Dessverre er det ikke alt som kan “måles” ved hjelp av standard serum blodprøver som oftest tas hos fastlegen, og det kan også være nyttig med en second opinion på prøver. I tillegg finnes det utallige tilnærminger til helse der ute. Det mange trenger før de finner en behandler å jobbe med, er en dialog  omkring deres tanker og ønsker, for å slippe unødvendige bomturer. Noen som kan lytte og bidra med motivasjon og konkrete tips for å komme videre. Denne rollen er det jeg ønsker å fylle.

Ting jeg typisk tar for meg:

• Stoffskifte-problematikk, manglende diagnose og behandling
• Mineralbalanse og ernæringsstatus (f.eks. mangel på B12, jod og magnesium, samt jernproblematikk)
• Tarmhelse og viktigheten av denne for helse generelt
• Hormonbalanse og hva kvinners syklus forteller om øvrig helsetilstand
• Viktigheten av ren livsstil og veiledning innen egenpleie etc.
• Fokus på råvarebasert, næringstett kosthold, avliving av kostholdsmyter
• Betydning av emosjonelle traumer og relasjoner

Slik jobber jeg:

• Jeg behandler ikke, men fungerer som en veileder hvor jeg  gir råd om hva som kan være neste skritt på veien og hvor du evt. kan henvende seg for å få videre hjelp og behandling.

• Jeg går gjennom helsehistorien din for å lete etter nøkler og røde tråder ift hvor ubalanser og rotårsaker kan ligge, ser over blodprøver og gir deg mine beste tips og råd for hva som kan være naturlige neste steg på din helsereise, basert på de målene og ønskene du har satt deg.

• Konsultasjon foregår via videosamtale (Zoom, Skype e.l.) Jeg gir deg gjerne tips om leger og behandlere som kan hjelpe deg videre. Oppfølgingskonsultasjoner ved behov, men ofte går veien videre til lege/behandler.

• Du melder din interesse via denne siden og får en e-post med info om hva jeg trenger av deg for at vi skal få til en effektiv og nyttig prat (fyller ut skjema med helsehistorie, oversikt over symptomer/plager og tanker omkring dine helsemål. Legg ved utskrift av blodprøver eller andre prøver dersom du har)

• Du får en skriftlig oppsummering i etterkant av konsultasjonen, slik at du har alle råd og anbefalinger videre svart på hvitt.

Priser:

Oppstartskonsultasjon 75 min: 1190,- NOK
Oppfølgingskonsultasjon: 45 min: 690,- NOK

“Jeg hadde veiledningstime da jeg ønsket å lære enda mer og gjøre ytterligere justeringer for å få en mest mulig gjennomført livsstil. Jeg fikk konkrete og enkle tips og var veldig motivert etter timen til å gjøre de justeringer jeg ble tipset om. Fikk tilsendt lenker til de ulike produktene og sammendrag av veiledningstimen og dette gjorde det enkelt å følge opp rådene. Kan trygt anbefale Kristine videre siden hun har mye kunnskap og har en helhetlig og individuell tilnærming.” (kunde)

Ta kontakt her:

Litt om meg:

Jeg heter Kristine Oddvin Andersen, er bosatt i Oslo, utdannet kostholdsveileder fra Tunsberg medisinske skole og har for øvrig min utdannelse innen språk og kommunikasjon fra NTNU. Jeg har tidligere jobbet hos/med Green Doctors/lege Siri Aabel og Fedon Lindberg.

Siden 2012 har min hovedinteresse vært kosthold og helhetlig helse, og jeg har jobbet for å skaffe meg en oversikt og komme til bunns i alle motstridende anbefalinger som finnes der ute.

Min foreløpige konklusjon er at det finnes mange veier til Rom, fordi vi alle er unike individer med vår egen, unike helsehistorie og personlighet. For å komme til bunns i kroppslige ubalanser må alle aspekter tas med i betraktning og rotårsaker må avdekkes og adresseres, fremfor å symptombehandle. Coachers viktigste oppgave er å lytte, se hele mennesket og være ydmyk for personlige meninger og ønsker, samtidig som nødvendig kompetanse flettes inn i rådgivningen.

Jeg har selv en lang “helsereise” bak meg og har ved hjelp av intense selvstudier og i samarbeid med dyktige leger og behandlere gjenfunnet mye av balansen som manglet i kroppen min, og fått bukt med symptomer som PMS-smerter, pollenallergi, nedsatt fordøyelse/reflux og angst/psykiske utfordringer.

Filosofien min baserer seg på et helhetsperspektiv, adressering av de underliggende årsakene til ubalanser og en hverdag hvor balanse og livsglede er stikkord. Jeg har ikke grønnkål på innerlomma eller Skyr i veska, og kommer ikke til å formane deg om å trene mer og telle kalorier, såpass kan jeg love.

Hvis det høres greit ut, er du velkommen til å ta en prat med meg!

%d