Gratis

Gratis webinar: Fertility Awareness med Siri Kalla

Om valg av prevensjon i en moderne verden og Fertility Awareness/Justisse-metoden som et alternativ til hormonell prevensjon. Siri Kalla er Norges første sertifiserte Fertility Awareness rådgiver og grunnlegger av Our Fertility, en plattform for å dele kunnskap om helhetlig reproduktiv helse og kvinnekroppen. Vi snakker om hormonell prevensjon, hvordan det påvirker kvinners biokjemi og alltid bidrar til bivirkninger (enten vi merker det eller ikke), og hvorfor det er så viktig at vi bevisstgjør oss selv om hvordan kropp og syklus fungerer, slik at vi kan ta et informert valg og vurdere bivirkningsfri prevensjon som et mulig alternativ.

Webinaret ble holdt 6. november 2020 og opptaket får du tilgang til her

Gratis webinar: Innføring i Aware Parenting

Nicoline Stang og Marte B. Willumsen deler av sin kompetanse og sine erfaringer med Aware Parenting, en retning innen tilknytningsomsorg med særlig fokus på gråten som verktøy for å prosessere følelser og traumer. Vi snakker om “broken cookie”-fenomenet, når barnet bare kræsjer av tilsynelatende irrelevante årsaker og hvordan vi kan møte det på best mulig måte. Vi snakker også om kontrollmønster, og hvordan vi kan unngå at amming og mat blir et slikt. Nicoline og Marte er begge i ferd med å fullføre sin sertifisering innen Aware Parenting.

Webinaret ble holdt 12. oktober 2020 og opptaket får du tilgang til her

Gratis webinar: Hvordan forberede deg til fødsel?

Med doula og yogalærer Anette L’Orsa fra Harmonisk Fødsel. Vi snakker om hvorfor og hvordan det er smart å forberede seg til fødsel. Anette deler sin kunnskap og erfaring som doula og deltaker på omlag 50 fødsler over sju år og sine egne tre fødsler. Vi snakker om emosjonell og mental forberedelse på fødsel og er innom tilnærmingene HypnoBirthing og Smertefri Fødsel/Anja Bay-metoden.

Webinaret ble holdt 25. september 2020, og opptaket får du tilgang til her

Gratis webinar: Stramt tungebånd og amming

Med orofacial myolog Malin Staaf og ammeveileder Kristine Vestøl. Vi snakker om viktigheten av riktig diagnostisering og korrekt klipp av stramt tungebånd. Vi har selv barn født med stramt tungebånd og vi deler erfaringer, samt fagkunnskap om hvordan du best kan navigere dersom du mistenker stramt tungebånd hos ditt barn – ikke minst for å lykkes med ammingen.

Webinaret ble holdt 11. september 2020, og opptaket får du tilgang til her

E-bok: Min personlige mammaguide

“Arbeidsbok” for fem trimester!

Er du klar for mammarollen? Det kan være svært nyttig å gjøre seg opp noen tanker på forhånd, både i forhold til graviditet, fødsel og babytiden. Bruk heftet til å notere egne tanker. Hva slags mamma vil du helst være? Det er lagt inn både mamma- og fødselsaffirmasjoner, og du kan fylle ut resten selv. Du finner også sjekkliste over viktige næringsstoffer for gravide og ammende, tips til fødebag og fødebrev, samt ønskelistetips for en naturlig livsstil! E-boka finner du her

E-bok og foredrag: Ernæring før og under graviditet

Klart du skal spise for to! Ikke i form av kalorier, men i form av næring; som vitaminer, mineraler, proteiner og fettsyrer! I en moderne verden er det ikke lenger en selvfølge å få optimale mengder fra maten vi vanligvis spiser. Her er oversikten over det som er viktigst å huske på! E-bok og videoforedrag finner du her

E-bok: Gjør maten mer næringsrik

Bekymret for om barna får i seg nok næring?
Ta maten fra “ok” til næringsbombe med disse enkle (og rimelige) grepene! 14-siders pdf (som du kan printe ut) med tips til hvordan du beriker barnas favorittmat, tre bonusoppskrifter, og nyttig info om hvorfor næringsrik mat er så utrolig viktig!
E-boka finner du her! 

%d bloggers like this: